Proizvodi

“Kupci kupuju korist koju proizvod čini za njih” P. Drucker

Transportne trake


Neotehna d.o.o. je ovlašćeni distributer Habasita Austija, koja je svetski lider po pitanju inovacija, rešenja, primena i isporuka transportnih traka u celom svetu.

Prehrambena industrijaPlaceholder

U prehrambenoj industriji kod prerade namirnica najveći prioritet ima pridržavanje propisa nadležnih institucija, kao što su FDA/USDA,EU. Kompanije širom sveta oslanjaju se na HABASIT-ova rešenja i koriste naš veliki izbor transportnih traka za preradu namirnica. Tu spadaju i naše nove antimikrobne trake koje su već u upotrebi širom sveta.


Duvanska industrijaPlaceholder

P-line duvanske trake

Ispunjavaju sve aktuelne duvanske industrijske standarde u pogledu saglasnosti, i nude lakše čišćenje i dugotrajnost u procesu proizvodnje.

Automobilska industrija


Placeholder

Veliki obim proizvodnje i visok standard kvaliteta za automobilsku industriju zahtevaju stalne inovacije u proizvodnim sistemima. Efikasnost, smanjenje zastoja i bezbednost operatera su od ključnog značaja za uspeh u automobilskoj industriji.Štamparska industrija


Placeholder

Štamparije i prerada papira kod svog proizvodnog procesa koriste dosta različitih vrsta transportnih traka i pogonskog remenja. Proizvodni procesi kao savijanje, sečenje, slaganje, plastifikacija i spajanje moraju teći ne samo brzo već i efikasno.

Punionice pića


Placeholder

Modularne plastične trake povećavaju pouzdanost transporta proizvoda, smanjuju obim održavanja i ne planirane zastoje. U slučaju kvara mogu se lako popraviti zamenom oštećenih modula u minimalnom roku bez upotrebe komplikovanih alata.


Aerodromi


Placeholder

Rukovanjem paketima, prtljagom dolazimo do puštanja u rad mašina za sortiranje i opšte kretanje. Habasit nudi najsvremenija rešenja traka za aerodrome.

TEHNIČKA PLASTIKA

Ponuda Neotehne je bazirana na programu polu-proizvoda i proizvoda plastičnih materijala i drugih sličnih materijala namjenjenih službi održavanja većine fabrika. Prodajni program se vremenom povećavao u vidu potreba tržišta, tako da je osnovni asortiman roba postepeno proširen do današnje ponude koja se još povećava.INDUSTRIJSKA CREVA

U mogućnosti smo da Vam ponudimo veliki izbor industrijskih fleksibilnih creva široke primene.

  • PVC creva
  • Poliuretanska (PUR) creva
  • Poliamidna (PA) creva
  • Polietilenska (PE) creva
  • Teflonska (PTFE) creva

TEFLON PLATNA

Široki spektar teflon platna, teflonskih transportnih traka-mreža, prvenstveno namenjenih štamparkoj industriji. Trake ovog tipa mogu da rade na temperaturama od -150C do +260C (kontinualni rad).

PVC ZAVESE

U prilici smo da Vam ponudimo providne PVC trake, čija ugradnja na hidraulička manipulativna vrata i prolaze, sprečava prodor toplijeg vazduha
u hlađene prostorije prilikom otvaranja iste,i na taj način umanjuje Vaše troškove
hlađenja,sprečava leđenje isparivača ( hvatanje inja na izmenjivačima ), i tako
ne ometajući prohodnost otvorenih vrata svojom savitljivošću i providnošću,
omogućava mirniji i stabilniji rad rashladnog sistema.